Κι' άλλο «ναι» για ΑΤΑ - Αποδέχτηκε την πρόταση του Υπουργού Εργασίας και η ΠΑΣΥΔΥ

Κι' άλλο «ναι» για ΑΤΑ - Αποδέχτηκε την πρόταση του Υπουργού Εργασίας και η ΠΑΣΥΔΥ

Ομόφωνα αποδέχτηκε η ΠΑΣΥΔΥ την πρόταση του Υπουργού Εργασίας για την ΑΤΑ, είπε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Γραμματέας της συντεχνίας, Στράτης Ματθαίου.

"Ομόφωνα η Κεντρική Γραμματεία της ΠΑΣΥΔΥ αποφάσισε να εγκρίνει τη συμβιβαστική πρόταση του Υπουργού Εργασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα, τις περιστάσεις, το γεγονός ότι υπήρχαν και αρνητικά και θετικά στην πρόταση", είπε ο κ. Ματθαίου.

Συμπλήρωσε ότι, συνεκτιμώντας τα δεδομένα, η ΠΑΣΥΔΥ θεωρεί ότι στο σύνολό της η πρόταση κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και γίνεται αποδεκτή ως έχει.

Από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν απαντήσει θετικά στην πρόταση του Υπουργού μέχρι τώρα, εκτός από την ΠΑΣΥΔΥ, η ΔΕΟΚ και η ΣΕΚ, ενώ η ΠΕΟ αναμένεται να συνεδριάσει αύριο το Γενικό της Συμβούλιο για να πάρει τις τελικές αποφάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE