«Λουκέτο» σε καμπαρέ - Δεν είχε άδειες λειτουργίας, πώλησης ποτών και μετάδοσης μουσικής

«Λουκέτο» σε καμπαρέ - Δεν είχε άδειες λειτουργίας, πώλησης ποτών και μετάδοσης μουσικής

Στην έκδοση διατάγματος αναστολής λειτουργίας υποστατικού προχώρησε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου μετά από αίτημα της Αστυνομίας. Η Αστυνομία εξετάζει λειτουργία κέντρου αναψυχής χωρίς σχετικές άδειες.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 8.5.23 μέλη της ΑΔΕ Πάφου κατήγγειλαν 47χρονο ιδιοκτήτη καμπαρέ ότι λειτουργούσε το υποστατικό του χωρίς άδεια λειτουργίας, χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς άδεια μετάδοσης μουσικής και επί του ότι επέτρεπε σε θαμώνες να καπνίζουν εντός του υποστατικού.

Στις 10.5.23 κατόπιν αίτησης της Αστυνομίας το Δικαστήριο εξέδωσε δικαστικό διάταγμα για αναστολή της λειτουργίας του υποστατικού μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης. Η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 30 Μαΐου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE