ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Λουκέτο» σε καμπαρέ - Δεν είχε άδειες λειτουργίας, πώλησης ποτών και μετάδοσης μουσικής

«Λουκέτο» σε καμπαρέ - Δεν είχε άδειες λειτουργίας, πώλησης ποτών και μετάδοσης μουσικής

Στην έκδοση διατάγματος αναστολής λειτουργίας υποστατικού προχώρησε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου μετά από αίτημα της Αστυνομίας. Η Αστυνομία εξετάζει λειτουργία κέντρου αναψυχής χωρίς σχετικές άδειες.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 8.5.23 μέλη της ΑΔΕ Πάφου κατήγγειλαν 47χρονο ιδιοκτήτη καμπαρέ ότι λειτουργούσε το υποστατικό του χωρίς άδεια λειτουργίας, χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς άδεια μετάδοσης μουσικής και επί του ότι επέτρεπε σε θαμώνες να καπνίζουν εντός του υποστατικού.

Στις 10.5.23 κατόπιν αίτησης της Αστυνομίας το Δικαστήριο εξέδωσε δικαστικό διάταγμα για αναστολή της λειτουργίας του υποστατικού μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης. Η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 30 Μαΐου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top