Ακούστηκε στο Δικαστήριο η μαρτυρία που θέλει τον 25χρονο να είπε πως σκότωσε τον Περικλέους και τον έθαψε σε λάκκο - Άλλες τρεις μέρες στο κελί οι κατηγορούμενοι

Ακούστηκε στο Δικαστήριο η μαρτυρία που θέλει τον 25χρονο να είπε πως σκότωσε τον Περικλέους και τον έθαψε σε λάκκο - Άλλες τρεις μέρες στο κελί οι κατηγορούμενοι

Ενώπιον Δικαστηρίου, οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 12 Μαΐου οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του 31χρονου Άγγελου Περικλέους.

Πρόκειται για τον 25χρονο χάκερ, βασικό ύποπτο, τον 71χρονο θείο του και τη μητέρα του, που κατηγορούνται για αδικήματα που σχετίζονται με υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 31χρονου Άγγελου Περικλέους.

Ο 25χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής με σκοπό τον φόνο, τον εμπρησμό οχήματος, την παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών (σφαιρών) και πυροβόλου όπλου.

Η κατηγορούσα Αρχή παρουσίασε την μαρτυρία του 71χρονου θείου του χάκερ, ότι του είπε πως σκότωσε τον Περικλέους και τον έθαψε σε λάκκο που έσκαψε από πριν.

Το Δικαστήριο, αποφάσισε όπως οι τρεις κατηγορούμενοι να παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (16/05), όπου θα παρουσιαστούν εκ νέου στο Δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται παρά της εντατικές έρευνες, οι Αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τη σορό του 31χρονου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE