Τις κατηγορίες για ανάμιξη στις εκλογές στην Τουρκία απορρίπτει η Ρωσία

Τις κατηγορίες για ανάμιξη στις εκλογές στην Τουρκία απορρίπτει η Ρωσία

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα πως οι ισχυρισμοί, σύμφωνα με τους οποίους η Ρωσία παρενέβη στις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία, είναι ψευδείς και επινοήθηκαν από ψεύτες.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο κυριότερος εκλογικός αντίπαλος του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, απήθυνε προειδοποίηση στη Ρωσία, κατηγορώντας την ότι φέρει την ευθύνη για τη δημοσιοποίηση ψευδούς υλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως εκείνοι που μετέφεραν τους ισχυρισμούς αυτούς στον Κιλιτσντάρογλου είναι ψεύτες και πως η Ρωσία εκτιμά πολύ τις σχέσεις της με την Τουρκία, μια χώρα «εταίρο» όπως τη χαρακτήρισε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE