Αυτός είναι ο γηραιότερος σκύλος του κόσμου και όλων των εποχών - Έκλεισε τα 31 - Δείτε φωτογραφία και βίντεο

Αυτός είναι ο γηραιότερος σκύλος του κόσμου και όλων των εποχών - Έκλεισε τα 31 - Δείτε φωτογραφία και βίντεο

Ο γηραιότερος σκύλος του κόσμου και όλων των εποχών έγινε 31 ετών, με τα βραβεία Γκίνες να του στέλνουν ευχές!

Γεννημένος στις 11 Μαΐου 1992, ο Μπόμπι έκλεισε τα 31 του χρόνια και αυτό το Σάββατο θα γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι του στο Conqueiros, ένα χωριό της Πορτογαλίας.

Ο φίλος και ιδιοκτήτης του γέρικου Μπόμπι, Λέονελ Κόστα δήλωσε στα Γκίνες πως θα είναι ένα «πολύ παραδοσιακό» το πάρτι του τετράποδου.

Τοπικά κρέατα και ψάρια θα σερβιριστούν στους επισκέπτες, με επιπλέον φαγητό για τον Μπόμπι, ο οποίος δεν τρώει σκυλοτροφή!

Μια χορευτική ομάδα θα δώσει επίσης παραστάσεις και ο σκυλάκος θα συμμετέχει σε έναν από τους χορούς!

Περισσότερα από 100 άτομα πρόκειται να παρευρεθούν στο πάρτι, πολλοί από αυτούς θα πάνε μάλιστα αεροπορικώς από ξένες χώρες ειδικά για την περίσταση.

Η ζωή του Μπόμπι άλλαξε ραγδαία από όταν πήρε τον τίτλου του γηραιότερου σκύλου του κόσμου από τα ρεκόρ Γκίνες, τον Φεβρουάριο.

«Είχαμε πολλούς δημοσιογράφους και ανθρώπους που ήρθαν από όλο τον κόσμο για να φωτογραφηθούν με τον Μπόμπι», δήλωσε ο Λέονελ.

«Έχουν έρθει από όλη την Ευρώπη, καθώς και από τις ΗΠΑ, ακόμη και από την Ιαπωνία», σημείωσε ο ίδιος.

Τα μέλη της οικογένειας πιστεύουν ότι το μυστικό της μακροζωίας του είναι το γεγονός ότι ζούσε πάντα στην εξοχή σ' ένα ήσυχο περιβάλλον. Ο ιδιοκτήτης του τον περιγράφει ως «μοναδικό στο είδος του» και εξακολουθεί να ελπίζει ότι ο Μπόμπι θα κάνει απογόνους.

Δείτε βίντεο.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE