ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στον Γενικό Εισαγγελέα παραπέμπονται αγώνες ράλι - Εκ πρώτης όψεως ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων

Στον Γενικό Εισαγγελέα παραπέμπονται αγώνες ράλι - Εκ πρώτης όψεως ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων

Στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας σε σχέση με ενδεχόμενη διάπραξη ποινικών αδικημάτων, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού να παραπέμψει τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με τη διεξαγωγή αγώνων ράλι από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.

Σε ανακοίνωση για τη συνεδρία της στις 9 Μαΐου η Επιτροπή αποφάσισε επίσης να παραπέμψει στον Γενικό Εισαγγελέα το γνωστό Πόρισμα Παπασταύρου και τον Κώστα Χριστοδούλου για δημόσιες δηλώσεις του.

Η Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η έρευνα σε σχέση με τη διεξαγωγή αγώνων ράλι από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου αλλά και κατά συγκεκριμένων προσώπων έχει ολοκληρωθεί και οι Ερευνώντες Λειτουργοί παρέδωσαν σχετικό πόρισμα προς την Επιτροπή.

«Η Επιτροπή, αφού μελέτησε και αξιολόγησε το πόρισμα των κκ. Ηρακλή Αγαθοκλέους και Μαρίνου Αρμεύτη, διαπίστωσε εκ πρώτης όψεως ενδεχόμενη διάπραξη τόσο ποινικών όσο και πειθαρχικών αδικημάτων», αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται πως «φαίνεται εκ πρώτης όψεως να υπάρχουν ανεπίτρεπτες παρεμβάσεις, προσπάθειες αλλοίωσης αποτελεσμάτων καθώς επίσης και θέματα ασυμβίβαστου για τα οποία χρειάζεται περαιτέρω και εις βάθος ανακριτική έρευνα».

Η Επιτροπή, αποφάσισε να παραδώσει αντίγραφο του πορίσματος στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας σε σχέση με την ενδεχόμενη διάπραξη ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και Έκθεση Γεγονότων στην Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου σε σχέση με την ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων, για τις δικές τους ενέργειες.

Σε σχέση με τη έρευνα σχετικά με δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, η Επιτροπή, αφού μελέτησε και αξιολόγησε το πόρισμα των κκ. Κωνσταντίνου Αττίκη και Μιλτιάδη Βιολάρη, διαπίστωσε εκ πρώτης όψεως ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων, τα οποία μεταξύ άλλων μειώνουν το κύρος της διαιτησίας και συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος του ποδοσφαίρου.

Η Επιτροπή, αποφάσισε να παραδώσει Έκθεση Γεγονότων στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε σχέση με την ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων, για τις δικές τους ενέργειες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top