ΕΔΕΚ για ΑΤΑ: «Η συμφωνία διασφαλίζει την εργασιακή ειρήνη και συνδράμει στη διατήρηση της κοινωνικής και οικονομικής σταθερότητας»

ΕΔΕΚ για ΑΤΑ: «Η συμφωνία διασφαλίζει την εργασιακή ειρήνη και συνδράμει στη διατήρηση της κοινωνικής και οικονομικής σταθερότητας»

Με ανακοίνωσή της η ΕΔΕΚ χαιρετίζει με ικανοποίηση την επίτευξη συμφωνίας των κοινωνικών εταίρων για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «η αποφασιστικότητα που επιδείχθηκε από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η ειλικρινής διάθεση για επίτευξη συμφωνίας από το συνδικαλιστικό κίνημα και τις εργοδοτικές οργανώσεις, έφερε το εφικτό αποτέλεσμα. Η ΕΔΕΚ εκτιμά ότι η συμφωνία για την ΑΤΑ διασφαλίζει την εργασιακή ειρήνη, συνδράμει στη διατήρηση της κοινωνικής και οικονομικής σταθερότητας και ενισχύει τους εργαζόμενους»

 

 

Oι πιο τολμηροί ξεκίνησαν τα πρώτα τους μπάνια - Πως προστατευόμαστε από τον ήλιο

Eurovision: Αυτοί είναι οι νικητές από το 2000 μέχρι σήμερα – Δείτε βίντεο

Σκηνές τρόμου στην Λευκωσία – Τον «τσάκωσαν» την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει σπίτι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE