Eurovision 2023: Το Twitter τα έβαλε με τους Γερμανούς - «Lordi δεν θα γίνετε»

Eurovision 2023: Το Twitter τα έβαλε με τους Γερμανούς - «Lordi δεν θα γίνετε»

Είναι πολλές οι χώρες που έχουν προσπαθήσει να διεκδικήσουν τη νίκη στη Eurovision με ένα ροκ κομμάτι, όμως φαίνεται πως εκείνοι που ξεχώρισαν όλα αυτά τα χρόνια ήταν οι Lordi.

Αν και η Γερμανία προσπάθησε να εντυπωσιάσει το κοινό με το τραγούδι «Blood and Glitter» των «Lord of the Lost», φαίνεται πως «έπεσε στην παγίδα» και θύμισε μάλλον «κακή αντιγραφή» των Lordi.

Οι θαυμαστές της Eurovision θυμήθηκαν αμέσως το ροκ συγκρότημα από τη Φινλανδία, που κατέκτησε τη νίκη, κάνοντας μια... εκκεντρική εμφάνιση στον διαγωνισμό, το 2006 με το τραγούδι «Hard Rock Hallelujah».

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την εμφάνιση της Γερμανίας στην 21η θέση της Eurovision, τα σχόλια στο Twitter διαδέχτηκαν το ένα το άλλο.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν για... «Lordi από τα Lidle» ή εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τους «Lord of the Lost», τονίζοντας πως δεν θα μοιάσουν ποτέ στο συγκρότημα από τη Φινλανδία.

Δείτε μερικά tweets:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE