ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Θάνατος Βαγγέλη Φραγκούλη: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του - «Το παιδί μου δεν έφυγε μόνο του, βασανίστηκε…» - Βίντεο

Θάνατος Βαγγέλη Φραγκούλη: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του - «Το παιδί μου δεν έφυγε μόνο του, βασανίστηκε…» - Βίντεο

Ανοιχτή άφησε ο θανατικός ανακριτής την διερεύνηση των αιτιών θανάτου του Έλληνα αξιωματικού του εμπορικού ναυτικού Βαγγέλη Φραγκούλη, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός τον Οκτώβριο του 2020, με μαχαίρι στο στήθος του και καθισμένος στην θέση του οδηγού στο αυτοκίνητό του, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα ο θανατικός ανακριτής σημείωσε ότι χρειάζεται περαιτέρω έρευνα για να διαφανούν οι συνθήκες θανάτου του άτυχου Βαγγέλη αφού δεν μπόρεσε να καταλήξει με βεβαιότητα κατά πόσο στον θάνατο του 29χρονου, έχουν ή δεν έχουν συμβάλει ενέργειες ή πράξεις τρίτων προσώπων, αν δηλαδή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», σχετικά με την απόφαση του θανατικού ανακριτή, η μητέρα του Βαγγέλη, Νεκταρία Βλάχου, ανέφερε ότι αυτή η απόφαση αποτελεί μια ανάσα και ανακούφιση σε όλο αυτόν τον αγώνα που έγινε εδώ και δυόμιση χρόνια.

«Κουράστηκα και αγανάκτησα πολύ εδώ και δυόμιση χρόνια προσπαθώντας να αποδείξω τα αυτονόητα. Αποδείχθηκε από το Δικαστήριο ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε άνθρωπος να πολεμήσει και να λάμψει Δικαιοσύνη. Το Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι τα πορίσματα των δυο ιατροδικαστών είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Είναι πάρα πολλά αυτά που δεν έκαναν. Αν τα είχαν κάνει εγώ δεν θα είχα κάνει όλο αυτό τον αγώνα», σημείωσε.

«Σε αυτόν τον αγώνα δεν είμαι μόνη μου, υπάρχουν άξιοι ερευνητές και επιστήμονες. Όλοι μαζί αγωνιστήκαμε για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα σήμερα», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τα επόμενα στάδια της διαδικασίας, η κα. Βλάχου σημείωσε πως αναμένεται να διοριστούν ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές και να αρχίσει εκ νέου έρευνα.

Καταγγέλλει δολοφονία - «Το παιδί μου δεν έφυγε μόνο του»

Σύμφωνα με την κα. Βλάχου, ο γιος της δεν έδωσε τέρμα στην ζωή του, όπως είχε αποφανθεί η Αστυνομία, αλλά δολοφονήθηκε μετά από δύο καυγάδες που προηγήθηκαν.

«Έγινε ένας καβγάς στο διαμέρισμα και άλλος ένας στο γκαράζ. Δεν θα πω περισσότερα, όλα τα στοιχεία υπάρχουν. Η δικαίωση μου θα έρθει με τη σύλληψη των δραστών. Το παιδί μου δεν έφυγε μόνο του. Το παιδί μου βασανίστηκε. Ανθρώπινο χέρι το έκανε… υπάρχουν αποδείξεις. Είναι άδικο κάποιοι να έχουν τίτλο εξουσίας και να μην κάνουν το αυτονόητο. Κάποιος για να μπορεί να χειριστεί μια υπόθεση θα πρέπει να βάλουν στη θέση μου τον εαυτό τους και στη θέση του παιδιού μου το δικό τους παιδί. Μόνο τότε θα μπορούν να λέγονται άνθρωποι», επεσήμανε.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της κα. Βλάχου:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top