ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος Βαγγέλη Φραγκούλη: Συγκλονίζει η μητέρα του 2,5 χρόνια μετά - «Έχουν γίνει απίστευτα λάθη. Πρόκειται για δολοφονία»

Θάνατος Βαγγέλη Φραγκούλη: Συγκλονίζει η μητέρα του 2,5 χρόνια μετά - «Έχουν γίνει απίστευτα λάθη. Πρόκειται για δολοφονία»

Μετά από 2,5 περίπου χρόνια, η μητέρα του Έλληνα αξιωματικού του εμπορικού ναυτικού Βαγγέλη Φραγκούλη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε όχημα δείχνοντας ότι έδωσε τέρμα στη ζωή του, συνεχίζει να ψάχνει την αλήθεια, δηλώνοντας ότι είναι σίγουρη πως πρόκειται για δολοφονία.

Ο Βαγγέλης Φραγκούλης εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, στη Λεμεσό.

«Ακόμη δεν μου απάντησε κανείς. Έχουν γίνει απίστευτα λάθη» είπε η μητέρα του, Νεκταρία Βλάχου, μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα «Πρωτοσέλιδο».

Σύμφωνα με την Νεκταρία Βλάχου, το πρώτο λάθος είναι ότι ο ιατροδικαστής δεν δέχτηκε να γίνει αυτοψία στη σκηνή αλλά είχαν δώσει οδηγίες τηλεφωνικώς. «Ενώ στην υπόθεση για την Πέτρα του Ρωμιού έφεραν δύο ιατροδικαστές και έφεραν και στη συνέχεια ειδικό από την Ελλάδα, σε μας δεν έφεραν κανένα», είπε αγανακτισμένη.

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι περιγραφές από τη μητέρα του πλοιάρχου για το πώς βρέθηκε πεθαμένο το παιδί της. «Το παιδί μου βρέθηκε στη θέση του οδηγού καθιστός με το δεξί του χέρι στην πόρτα του οδηγού, φορώντας τα γυαλιά του ηλίου και με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην καρδιά. Το παιδί μου ήταν χτυπημένο αρκετά το οποίο φαινόταν αλλά όλοι εθελοτυφλούσαν και δεν το είδανε. Επίσης είχε και άλλα τραύματα άρα κάτι είχε προηγηθεί. Υπήρχαν μαρτυρίες ότι διασκέδαζε τη νύχτα και ήταν καλά».

Συνέχισε λέγοντας πως η Αστυνομία έλεγξε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης επτά μήνες μετά. «Χειρίστηκαν την υποθεση σαν να συνέβη το περιστατικό ένα αιώνα πριν», είπε.

Μάλιστα, σημείωσε ότι το αυτοκίνητο ήταν πεντακάθαρο, λες και κάποιοι το σκούπισαν, ενώ δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα στη λαβή του μαχαιριού.

Ερωτηθείς αν υπήρξε κάποιος που ήθελε να βλάψει τον Βαγγέλη, είπε πως υπήρξαν κάποια γεγονότα πριν πεθάνει και πιστεύει πως ναι, αλλά δεν έγιναν καθόλου ανακρίσεις. «Είχε κάνει καυγά εκείνο το πρωινό με δύο άτομα αλλά έδωσαν μόνο μια κατάθεση», ανέφερε.

«Περιμένω ακόμα απαντήσεις. Η θανατική ανάκριση τελειώνει αλλά η αδικία όχι. Πώς επιτρέπεται να σκεπάζεται το άδικο; Η αλήθεια φωνάζει και περιμένω να ακούσω όλη την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού μου», ανέφερε.

Σε λίγες μέρες η Νεκταρία Βλάχου θα πάει ξανά στο Δικαστήριο, στον θανατικό ανακριτή που άρχισε πριν από 1,5 χρόνο. Η μητέρα του πλοιάρχου ζητά να ανοίξει ξανά ο φάκελος και να γίνει πλήρης διερεύνηση και εξιχνίαση της υπόθεσης. «Δεν μπορεί να μου λένε ότι αυτοκτόνησε χωρίς να διερευνήσουν την υπόθεση», σημείωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top