ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτρόπαιο περιστατικό στο Γέρι: Αποκεφάλισαν γάτο και έβαλαν το κεφάλι του σε τάφο μητέρας εθελόντριας - Εικόνα

Αποτρόπαιο περιστατικό στο Γέρι: Αποκεφάλισαν γάτο και έβαλαν το κεφάλι του σε τάφο μητέρας εθελόντριας - Εικόνα

Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί περιστατικό που σημειώθηκε στο Κοιμητήριο Γερίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων, άγνωστοι αποκεφάλισαν γάτο και μετά τοποθέτησαν το κεφάλι του σε τάφο μητέρας εθελόντριας. Παράλληλα, το κίνημα Οικολόγων κάνει λόγο για ακόμα ένα περιστατικό, όπου έβγαλαν το μάτι ενός άλλου γάτου.

«Απαιτούμε την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης έτσι ώστε να οδηγηθούν οι ένοχοι ενώπιον της δικαιοσύνης», αναφέρει το κίνημα Οικολόγων.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων:

«Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί περιστατικό αποκεφαλισμού γάτου και βασανισμού άλλου γάτου καθώς του έβγαλαν το μάτι σε κοιμητήριο στο Γέρι. Η βάναυση αυτή πράξη συνεχίστηκε με την τοποθέτηση του κεφαλιού του γάτου σε τάφο μητέρας εθελόντριας .

Από όσο γνωρίζουμε έγιναν και στο παρελθόν καταγγελίες στην τοπική αστυνομία καθώς κάποιοι πέταξαν και κατάστρεψαν τα σπιτάκια και τα δοχεία τροφής τους. Είναι πραγματικά άξιον απορίας η Αστυνομία τι έκανε όλο αυτό τον καιρό για αυτές τις καταγγελίες και φτάσαμε στο σημερινό φρικιαστικό περιστατικό ;

Επιτέλους πότε θα λαμβάνονται σοβαρά από τις αρμόδιες αρχές καταγγελίες που αφορούν κακοποίηση ζώων και παραβίαση της νομοθεσίας που αφορά την ευημερία των ζώων; Ποτέ θα δημιουργηθεί μια πραγματική αστυνομία των ζώων η οποία θα είναι ένα ανεξάρτητο σώμα με δικό της εξοπλισμό , και προσωπικό εφοδιασμένη με γνώσεις και ζήλο για την προστασία των ζώων στην Κύπρο;

Τονίζουμε ότι και σε αυτή την υπόθεση, παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες των εθελοντών να επικοινωνήσουν με την αστυνομία των ζώων αυτό δεν έγινε κατορθωτό γιατί κανένας δεν ανταποκρινόταν.

Ως ομάδα δράσης για τα ζώα του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ζητούμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να λάβει πολιτικές αποφάσεις ώστε να αρχίσει να εφαρμόζεται ουσιαστικά η ευημερία των ζώων και να τιμωρούνται με πραγματικές ποινές αυτοί που δολοφονούν ζώα.

Άκρως ανησυχητικό είναι επίσης και το γεγονός ότι τα επικίνδυνα αυτά άτομα που προέβησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα μας. Παράλληλα, απαιτούμε την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης έτσι ώστε να οδηγηθούν οι ένοχοι ενώπιον της δικαιοσύνης».

Προσοχή, ακολουθεί σκληρή εικόνα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top