Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
LIFESTYLE

Πήρε θέση και ο Μαυρίκιος για το 4άρι στην Eurovision - «Ήθελα να πάρω φόρα να πηδήξω στην πισίνα»

Πήρε θέση και ο Μαυρίκιος για το 4άρι στην Eurovision - «Ήθελα να πάρω φόρα να πηδήξω στην πισίνα»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σχολίασε το 4αρι που έδωσε η κριτική επιτροπή της Ελλάδας στην Κύπρο στη Eurovision, καθώς και τις δηλώσεις του Victor Vernicos στις κάμερες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Super Katerina».

«Ήθελα να πάρω φόρα να πηδήξω στην πισίνα. Να συνέλθω από αυτό που έβλεπα. Καθόμουν εδώ έξω στον κήπο Σάββατο βράδυ έβλεπα τη Eurovion με παρέα. Και όταν ήρθε το 4αρι. Άκουσα εδώ όλη τη γειτονιά να γιουχάρει με το 4άρι. Δεν το έχω ακούσει ξανά αυτό να συμβαίνει», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Πραγματικά, δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης εδώ πέρα. Τους έχει κάνει εντύπωση σε όλους. Πώς αδίκησαν αυτό το παιδί; Μιλάμε για παράφορη αδικία. Δεν ξέρω ποιος, τι, γιατί και για ποιον λόγο;», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Για το ότι δεν θα γίνει ένσταση από πλευράς Κύπρου, απάντησε: «Εμένα με στεναχωρεί που δεν θα γίνει ένσταση, ως Κύπριο καλλιτέχνη. Εγώ αν ήμουν Andrew Lamprou δεν θα το δεχόμουν με τίποτα. Άλλο πράγμα είναι η αξιοπρέπεια κι άλλο η παράφορη αδικία. Πρέπει να το ψάξουμε αυτό».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Τα τριήμερα που χάνονται, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί Χριστουγέννων και η ανησυχία

Ο πολύχρονος αγώνας των αφανών ηρώων στα ασθενοφόρα για κατοχύρωση - «Είμαστε άτυπα μόνο διασώστες, δεν έχουμε μητρώο»

Πέφτει η θερμοκρασία και... φέρνει βροχές το Σαββατοκύριακο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Ώρα μηδέν για το μεταναστευτικό στη Σουηδία - Κατεβάζει τον στρατό στον δρόμο μετά από τις συγκρούσεις συμμοριών



Θέλει να συγκρατήσει το κρατικό μισθολόγιο ο Κεραυνός, αλλά… - «Βροχή» τα αιτήματα για αποπαγοποίηση 100άδων θέσεων στο Δημόσιο ενώπιον της Βουλής

Θέλει να συγκρατήσει το κρατικό μισθολόγιο ο Κεραυνός, αλλά… - «Βροχή» τα αιτήματα για αποπαγοποίηση 100άδων θέσεων στο Δημόσιο ενώπιον της Βουλής

Την ώρα που ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, διαμηνύει ότι μία από τις βασικές επιδιώξεις, τόσο του ιδίου όσο και του κρατικού προϋπολογισμού για το 2024, είναι η συγκράτηση του κρατικού μισθολογίου και της απασχόλησης στο δημόσιο τομέα, εντούτοις, συνεχίζεται η «βροχή» αιτημάτων για αποδέσμευση εκατοντάδων θέσεων στο δημόσιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top