Πήρε θέση και ο Μαυρίκιος για το 4άρι στην Eurovision - «Ήθελα να πάρω φόρα να πηδήξω στην πισίνα»

Πήρε θέση και ο Μαυρίκιος για το 4άρι στην Eurovision - «Ήθελα να πάρω φόρα να πηδήξω στην πισίνα»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σχολίασε το 4αρι που έδωσε η κριτική επιτροπή της Ελλάδας στην Κύπρο στη Eurovision, καθώς και τις δηλώσεις του Victor Vernicos στις κάμερες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Super Katerina».

«Ήθελα να πάρω φόρα να πηδήξω στην πισίνα. Να συνέλθω από αυτό που έβλεπα. Καθόμουν εδώ έξω στον κήπο Σάββατο βράδυ έβλεπα τη Eurovion με παρέα. Και όταν ήρθε το 4αρι. Άκουσα εδώ όλη τη γειτονιά να γιουχάρει με το 4άρι. Δεν το έχω ακούσει ξανά αυτό να συμβαίνει», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Πραγματικά, δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης εδώ πέρα. Τους έχει κάνει εντύπωση σε όλους. Πώς αδίκησαν αυτό το παιδί; Μιλάμε για παράφορη αδικία. Δεν ξέρω ποιος, τι, γιατί και για ποιον λόγο;», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Για το ότι δεν θα γίνει ένσταση από πλευράς Κύπρου, απάντησε: «Εμένα με στεναχωρεί που δεν θα γίνει ένσταση, ως Κύπριο καλλιτέχνη. Εγώ αν ήμουν Andrew Lamprou δεν θα το δεχόμουν με τίποτα. Άλλο πράγμα είναι η αξιοπρέπεια κι άλλο η παράφορη αδικία. Πρέπει να το ψάξουμε αυτό».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ανεξαρτητοποίηση βουλευτών και το πολιτικό κόστος – Όταν οι διαφωνίες γίνονται ρήξεις

Η ανεξαρτητοποίηση βουλευτών και το πολιτικό κόστος – Όταν οι διαφωνίες γίνονται ρήξεις

Η επίσημη ενημέρωση της Ολομέλειας από την Πρόεδρο της Βουλή των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου ότι η Ειρήνη Χαραλαμπίδου δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις επιβεβαίωσε και θεσμικά την  πολιτική ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE