Εκρήξεις στο Κίεβο, τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας αποκρούουν νέα επίθεση της Ρωσίας - Δείτε βίντεο

Εκρήξεις στο Κίεβο, τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας αποκρούουν νέα επίθεση της Ρωσίας - Δείτε βίντεο

Εκρήξεις αναφέρθηκαν σε συνοικίες του Κιέβου τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σύμφωνα με τις αρχές.

Δεν έδωσαν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές σε αυτό το στάδιο.

«Εκρήξεις στο Κίεβο. Μερικές στη συνοικία Σολομιάνσκι», ανέφερε ο δήμαρχος Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο μέσω Telegram. Αρκετά αυτοκίνητα πήραν φωτιά, πρόσθεσε.

Συμπλήρωσε πως συντρίμμια κατέπεσαν σε ζωολογικό κήπο στη συνοικία Σεβτσενκίβσκι.

«Η αντιαεροπορική άμυνα εργάζεται», διαβεβαίωσε από την πλευρά του ο προϊστάμενος του γραφείου του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο Αντρίι Γέρμακ, μέσω Telegram. Απέφυγε να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η στρατιωτική διοίκηση της περιοχής του Κιέβου ανέφερε επίσης μέσω Telegram πως τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας αποκρούουν νέα επίθεση της Ρωσίας στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Δημοσιογράφοι του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς μετέδωσαν πως άκουσαν αρκετές εκρήξεις που τους φάνηκε πως οφείλονταν στην κατάρριψη στόχων από την αντιαεροπορική άμυνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE