Στην Κύπρο του 2023: «Παιδιά να πηγαίνουν για ύπνο χωρίς φαγητό, μάνα να παρακαλά για λίγο ψωμί» - Ανάγκη για τρόφιμα και εθελοντές

Στην Κύπρο του 2023: «Παιδιά να πηγαίνουν για ύπνο χωρίς φαγητό, μάνα να παρακαλά για λίγο ψωμί» - Ανάγκη για τρόφιμα και εθελοντές

Μια άκρως συγκλονιστική ανάρτηση έγινε από την εθελοντική ομάδα "For a better World" , αναδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι συμπολίτες μας βιώνουν τραγικές οικονομικές συνθήκες.

«Τα λόγια ειλικρινά έχουν στερέψει για να περιγράψουν το τι και πως ζουν συμπολίτες μας, παιδιά να πηγαίνουν για ύπνο χωρίς φαγητό, μανά να παρακαλά για λίγο ψωμί να σβήσουν την πείνα, άλλα και το άγχος που επωμίζομαι καθημερινά για να καλυφθούν με τα απαραίτητα», αναφέρει η διαχειρίστρια της ομάδας.

Εν συνεχεία τονίζει ότι «Υπάρχουν πάνω από 10 οικογένειες σήμερα που αναμένουν βοήθεια. Υπάρχει ανάγκη για σταθερούς εθελοντές και on call εθελοντές, έχουμε φτάσει στο σημείο να δέχομαι πάνω από 2 εκκλήσεις την ημέρα, με κάποιες μέρες να ξεπερνούν τις 5. Το κράτος απών, ή και με υπερβολική καθυστέρηση για το πιο απλό πχ επίδομα ασθενείας να το λαμβάνει ο κόσμος 4 και άνω μήνες μετά».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.