ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Περικλέους: Έκανε ασκήσεις με όπλο ο 25χρονος ύποπτος - Συνελήφθη Ρώσος

Υπόθεση Περικλέους: Έκανε ασκήσεις με όπλο ο 25χρονος ύποπτος - Συνελήφθη Ρώσος

Ραγδαίες εξελίξεις, αναμένονται στην υπόθεση του 31χρονου Άγγελου Περικλέους, μετά τον εντοπισμό θαμμένων εργαλείων, στο Μαρί, όπου πραγματοποιούνται σήμερα (16/05), οι έρευνες για εντοπισμό της σορού του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», οι Αρχές προχώρησαν την προηγούμενη Παρασκευή (12/05), σε ακόμα μια σύλληψη, η οποία έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, αφορά Ρώσο που φαίνεται σε βίντεο, που εξασφάλισαν οι Αρχές να ήταν μαζί με τον βασικό ύποπτο, 25χρονο χάκερ και να τους καταγράφει να εκτελούν ασκήσεις σκοποβολής στην περιοχή που σήμερα διεξάγονται έρευνες για εντοπισμό της σορού του Περικλέους και εκεί που εντοπίστηκαν τα θαμμένα εργαλεία.

Να σημειωθεί ότι το βίντεο, βρέθηκε σε μια κάρτα μνήμης, μέσα στο όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος χάκερ.

Από πλευράς, του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι οι ανακριτές ζήτησαν να μην δημοσιοποιηθούν περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη σύλληψη του Ρώσου, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Οι έρευνες για εντοπισμό της σορού του 31χρονου, συνεχίζονται στις περιοχές Βασιλικού, Μαρί και Ακτής του Κυβερνήτη συνεχίζονται, στις οποίες λαμβάνουν μέρος περί τα 25 μέλη της Αστυνομίας και της Πολιτικής Άμυνας, με τη βοήθεια ανιχνευτικών σκύλων και drones.

Αναμένεται εντός της ημέρας, να παρουσιαστούν στο Δικαστήριο ο 25χρονος βασικός ύποπτος, ο 71χρονος θείος του και η 59χρονη μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος ανέφερε σε γραπτή μαρτυρία του, ότι ο ανιψιός του, του ζήτησε να κάψουν το όχημα του Περικλέους - το οποίο εντοπίστηκε καμένο στις 21 Απριλίου στην περιοχή του πεδίου βολής Παλιομετόχου - και ότι του εκμυστηρεύθηκε πως πυροβόλησε και σκότωσε τον 31χρονο και ακολούθως τον έθαψε.

Η 59χρονη αντιμετωπίζει το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος, καθώς φέρεται να έδωσε ψεύτικο άλλοθι στο γιο της, κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα της εξαφάνισης του Περικλέους.

Δείτε το πιο κάτω βίντεο όσα είπαν στην εκπομπή:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top