ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πιάστηκε στο αεροδρόμιο 53χρονος ύποπτος για κλοπή χιλιάδων δολαρίων - Τον βρήκαν σχεδόν ένα χρόνο μετά

Πιάστηκε στο αεροδρόμιο 53χρονος ύποπτος για κλοπή χιλιάδων δολαρίων - Τον βρήκαν σχεδόν ένα χρόνο μετά

Σε καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Κιτίου, προχώρησε αλλοδαπός κάτοικος της περιοχής Περβολιών, στη Λάρνακα, στην οποία αναφέρει ότι κλάπηκαν από τον οικία του 100 χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ σε μετρητά, 40 – 50 χιλιάδες ευρώ σε χαρτονομίσματα και διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας 82 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο και από εξετάσεις της Αστυνομίας, ηγέρθηκαν υποψίες εναντίον του μάγειρα του, από τη Βουλγαρία ηλικίας 53 ετών, ο οποίος είχε προσληφθεί στις αρχές Ιουνίου του 2022.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι στις 15 Ιουλίου, ο 53χρονος εγκατέλειψε την οικία, όπου εργοδοτείτο, στη μία το μεσημέρι ενώ ολοκλήρωνε την εργασία του στις επτά το βράδυ. Ακολούθησαν εξετάσεις της Αστυνομίας προς εντοπισμό του υπόπτου χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ στις 16 Ιουλίου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης του, τα στοιχεία του τοποθετήθηκαν στο Stop List ενώ η φωτογραφία του δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο 53χρονος διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της 15ης Ιουλίου, είχε περάσει από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία. Ακολούθησαν εξετάσεις με αποτέλεσμα γύρω στις επτά το βράδυ της 16ης Ιουλίου, σε συνεργασία με την εταιρεία που είχε ενοικιάσει το αυτοκίνητο, το όχημα να εντοπιστεί κοντά στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Το αυτοκίνητο ανοίχτηκε με δεύτερα κλειδιά και σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν σκουλαρίκια και άλλα χρυσαφικά, αξίας επτά περίπου χιλιάδων ευρώ, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τη σύζυγο του παραπονούμενου. Η Αστυνομία εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και στις δύο Σεπτεμβρίου του 2022, ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Τυφλίδα της Γεωργίας.

Οι Αρχές της Γεωργίας ειδοποίησαν φέτος τον Απρίλιο, την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας με στόχο να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για μετάβαση αστυνομικών στη χώρα για παραλαβή του 53χρονου. Γύρω στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης 17 Μάϊου, δύο μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας, έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας με τον ύποπτο και με τεκμήρια τα οποία είχαν εντοπιστεί στην κατοχή του κατά τη σύλληψη του στη Τυφλίδα.

Σήμερα ο 53χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για έξι μέρες.

Ο Αστυνομικός σταθμός Κίτσου συνεχίζει τις εξετάσεις.

«Απογειώθηκαν» τα ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό – Ποιες χώρες επισκέφθηκαν

Ενδιαφέρον για κατασκευή δεύτερου mall στην Λεμεσό - Σε αυτή την περιοχή θα βρίσκεται

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top