Ο πιο τολμηρός άνθρωπος του κόσμου: Αψηφά τον θάνατο κάνοντας ακροβατικά χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας - Βίντεο

Ο πιο τολμηρός άνθρωπος του κόσμου: Αψηφά τον θάνατο κάνοντας ακροβατικά χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας - Βίντεο

Ο πιο τολμηρός άνθρωπος του κόσμου ζει στη Βενεζουέλα και προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο, δοκιμάζοντας τα όριά του. Ο Carlos Rengifo αψηφά τον θάνατο εδώ και 11 χρόνια με τα ακροβατικά του κόλπα.

Ο 27χρονος ξεκίνησε να κάνει ακροβατικά στους δρόμους της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας, Καράκας, όταν ήταν ακόμα έφηβος, για να ακολουθήσει στην πορεία πολύ μεγαλύτερα ύψη.

Ο λογαριασμούς του στο Instagram έχει γίνει viral, καθώς συχνά ανεβάζει βίντεο με τα παράτολμα κόλπα του. Κρεμιέται με το ένα χέρι σαν τον Spider-Man από πολυώροφα κτήρια, οδηγεί ποδήλατο πάνω στην προεξοχή ουρανοξύστη στο Καράκας και σκαρφαλώνει πάνω σε ταράτσες. Κι όλα αυτά χωρίς εξοπλισμό που να του παρέχει ασφάλεια.

«Ο φόβος είναι σαν τη θετική ενέργεια, ισούται με τα όνειρά σου, αυτό που θέλεις να κάνεις», είπε πρόσφατα ο Rengifo σε συνέντευξή του. «Η αρνητική ενέργεια, ας πούμε μιλώντας για φόβο, είναι αυτό που σε παραλύει», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ενδιαφέρον για κατασκευή δεύτερου mall στην Λεμεσό - Σε αυτή την περιοχή θα βρίσκεται

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE