Ο πιο τολμηρός άνθρωπος του κόσμου: Αψηφά τον θάνατο κάνοντας ακροβατικά χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας - Βίντεο

Ο πιο τολμηρός άνθρωπος του κόσμου: Αψηφά τον θάνατο κάνοντας ακροβατικά χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας - Βίντεο

Ο πιο τολμηρός άνθρωπος του κόσμου ζει στη Βενεζουέλα και προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο, δοκιμάζοντας τα όριά του. Ο Carlos Rengifo αψηφά τον θάνατο εδώ και 11 χρόνια με τα ακροβατικά του κόλπα.

Ο 27χρονος ξεκίνησε να κάνει ακροβατικά στους δρόμους της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας, Καράκας, όταν ήταν ακόμα έφηβος, για να ακολουθήσει στην πορεία πολύ μεγαλύτερα ύψη.

Ο λογαριασμούς του στο Instagram έχει γίνει viral, καθώς συχνά ανεβάζει βίντεο με τα παράτολμα κόλπα του. Κρεμιέται με το ένα χέρι σαν τον Spider-Man από πολυώροφα κτήρια, οδηγεί ποδήλατο πάνω στην προεξοχή ουρανοξύστη στο Καράκας και σκαρφαλώνει πάνω σε ταράτσες. Κι όλα αυτά χωρίς εξοπλισμό που να του παρέχει ασφάλεια.

«Ο φόβος είναι σαν τη θετική ενέργεια, ισούται με τα όνειρά σου, αυτό που θέλεις να κάνεις», είπε πρόσφατα ο Rengifo σε συνέντευξή του. «Η αρνητική ενέργεια, ας πούμε μιλώντας για φόβο, είναι αυτό που σε παραλύει», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ενδιαφέρον για κατασκευή δεύτερου mall στην Λεμεσό - Σε αυτή την περιοχή θα βρίσκεται

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE