Τσάκωσαν 26χρονη να εργάζεται παράνομα σε ξενοδοχείο - Καταγγέλθηκε ο εργοδότης της

Τσάκωσαν 26χρονη να εργάζεται παράνομα σε ξενοδοχείο - Καταγγέλθηκε ο εργοδότης της

Στην σύλληψη 26χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης απασχόλησης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες, Πέμπτη μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης μετέβησαν σε ξενοδοχείο για διερεύνηση πληροφορίας ότι ένα πρόσωπο εργάζονταν παράνομα.

Στο ξενοδοχείο εντοπίστηκε γυναίκα η οποία ασχολείτο με καθάρισμα δωματίου. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 26χρονη. 

Ακολούθως αυτή συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης απασχόλησης και μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας. 

Επίσης στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας  κλήθηκε και ο εργοδότης της ο οποίος. Τα δύο πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη απασχόληση και παράνομη εργοδότηση αντίστοιχα και στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE