Πυρκαγιά σε κατοικία στην Επ. Λάρνακας - Δύο ένοικοι εισέπνευσαν καπνό

Πυρκαγιά σε κατοικία στην Επ. Λάρνακας - Δύο ένοικοι εισέπνευσαν καπνό

Πυρκαγιά σε κατοικία στην Τερσεφάνου, της Επαρχίας Λάρνακας, ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/05). 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά βρίσκεται σε δωμάτιο της οικίας και ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Λάρνακας με δυο οχήματα. 

Μέλη της Πυροσβεστικής, μπήκαν στην οικία με αναπνευστικές συσκευές  για κατάσβεση της φωτιάς. Επίσης ο κ. Κεττής σημειώνει ότι δυο ένοικοι, εισέπνευσαν καπνό. Στη σκηνή βρίσκεται ασθενοφόρο για να τους παρέχει πρώτες βοήθειες.

Τα αίτια διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για πυρκαγιά η οποία προκλήθηκε από καντήλι που ήταν αναμμένο σε συγκεκριμένο χώρο της κατοικίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE