Τραυματισμένο παιδί στο κεφάλι - Βρέθηκε έξω από εκκλησία στην Αγία Νάπα - Νοσηλεύεται διασωληνωμένο

Τραυματισμένο παιδί στο κεφάλι - Βρέθηκε έξω από εκκλησία στην Αγία Νάπα - Νοσηλεύεται διασωληνωμένο

Έξω από εκκλησία εντόπισαν τραυματισμένο ανήλικο Ελληνοκύπριο στην Αγια Νάπα το βράδυ της Παρασκευής, 19 Μαΐου.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε αρχικά το 12χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η  μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο, καθώς έφερε τραύμα στο κεφάλι.

Τον σοβαρό τραυματισμό 12 χρόνου από την Αγια Ναπα διερευνά η Τροχαία Αμμοχωστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγιας Ναπας.

Συγκεκριμένα γύρω στις 19:00 το απόγευμα ληφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγιας Ναπας ότι σε δρόμο παρά την εκκλησία Αγίου Επιφανίου στην Αγια Ναπα υπήρχε τραυματισμένο νεαρό πρόσωπο το οποίο φαίνεται να τραυματίστηκε από τροχαίο ατύχημα.

Ο 12 χρονος φέρει κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα εγκεφάλου.

Την σκηνή επισκέφθηκαν για εξετάσεις μέλη του τοπικού αστυνομικού σταθμού και Τροχαίας Αμμοχωστου ενώ μέχρι στιγμής οι συνθήκες που οδήγησαν στον τραυματισμό του 12 χρόνου παραμένουν άγνωστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.