Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λάρνακα πλησίον κατοικημένης περιοχής – Φαίνεται να ξεκίνησε από σπινθήρες πασσάλου της ΑΗΚ – Δείτε φωτογραφίες

Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λάρνακα πλησίον κατοικημένης περιοχής – Φαίνεται να ξεκίνησε από σπινθήρες πασσάλου της ΑΗΚ – Δείτε φωτογραφίες

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά της 13:00 το μεσημέρι στην επαρχία Λάρνακας θέτοντας την Πυροσβεστική σε συναγερμό.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε σε ξηρά χόρτα κοντά σε οικίες που φαίνεται από τις πρώτες ενδείξεις να προήλθε από σπινθήρες πασσάλου της ΑΗΚ που βρισκόταν δίπλα από υποσταθμό της Αρχής.

Μαρτυρίες κατοίκων στο ThemaOnline κάνουν λόγο για εκκωφαντικό ήχο που προήλθε από τον συγκεκριμένο υποσταθμό.

Συνεργείο της ΑΗΚ βρίσκεται στο σημείο για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση προλαβαίνοντας τα χειρότερα.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.