Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λάρνακα πλησίον κατοικημένης περιοχής – Φαίνεται να ξεκίνησε από σπινθήρες πασσάλου της ΑΗΚ – Δείτε φωτογραφίες

Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λάρνακα πλησίον κατοικημένης περιοχής – Φαίνεται να ξεκίνησε από σπινθήρες πασσάλου της ΑΗΚ – Δείτε φωτογραφίες

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά της 13:00 το μεσημέρι στην επαρχία Λάρνακας θέτοντας την Πυροσβεστική σε συναγερμό.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε σε ξηρά χόρτα κοντά σε οικίες που φαίνεται από τις πρώτες ενδείξεις να προήλθε από σπινθήρες πασσάλου της ΑΗΚ που βρισκόταν δίπλα από υποσταθμό της Αρχής.

Μαρτυρίες κατοίκων στο ThemaOnline κάνουν λόγο για εκκωφαντικό ήχο που προήλθε από τον συγκεκριμένο υποσταθμό.

Συνεργείο της ΑΗΚ βρίσκεται στο σημείο για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση προλαβαίνοντας τα χειρότερα.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE