ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φαίδωνος: «Δεν θα με φιμώσουν - Να κοιτάξουν να εξουδετερώσουν τους εμπόρους ναρκωτικών»

Φαίδωνος: «Δεν θα με φιμώσουν - Να κοιτάξουν να εξουδετερώσουν τους εμπόρους ναρκωτικών»

«Δεν θα με φιμώσουν με τέτοιες πρακτικές. Να κοιτάξουν να εξουδετερώσουν τους εμπόρους ναρκωτικών που τους ξέρουν εδώ και χρόνια και δουλεύουν ανενόχλητοι και να αφήσουν αυτές τις πρακτικές φίμωσης» αναφέρει σε νέα ανάρτηση του ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδων Φαίδωνος.

Κατάθεση πρόκειται να δώσει ο Δήμαρχος Πάφου την ερχόμενη εβδομάδα για νέα υπόθεση όπως αναφέρει «σήμερα στις 2.30 μ.μ μέρα Σαββατο με πήραν τηλέφωνο από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για να πάω να δώσω ανακριτικη κατάθεση για μια καταγγελία που έκανε πολίτης πριν μερικούς μήνες εναντίον του Δήμου και εμένα προσωπικά».

Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Δημάρχου σε περιοχή της Πάφου, πρόσωπο γνωστό στις Αρχές τον απείλησε κατά της ζωής του, μετά από έντονη συζήτηση που είχαν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ότι, «εδώ και έξι χρόνια έχουμε δώσει ειδοποίηση επιβολής γιατί κάποιος έχει κτίσει μέσα σε ζώνη προστασίας του περιβάλλοντος, κάποιες αποθήκες και κάποια κλουβιά για σκυλιά και περιστέρια». Συνεχίζοντας, αφού προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς περί ποινικών αδικημάτων από πλευράς συγκεκριμένων πολιτών, ο κ. Φαίδωνος είπε ότι «σήμερα ενώ είμασταν εδώ για να καθαρίσουμε την περιοχή και εντοπίσαμε ότι πάνω στην κοίτη του αργακιού έχει κατασκευαστεί ένα κλουβί με περιστέρια».

Μετά την καταγγελία του Δημάρχου, οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 35χρονου και αναμένεται να συλληφθεί.

Ο κ. Φαίδωνος κατήγγειλε επίσης ότι στο συγκεκριμένο υποστατικό, γίνεται εμπορία ναρκωτικών με περιστέρια. Όπως ανέφερε και στην ανάρτησή του, «η μεταφορά ναρκωτικών γίνεται και με περιστέρια. Οι αρμόδιοι γνωρίζουν εδώ στην Πάφο και στην Λευκωσία και το ερώτημα είναι γιατί δεν πράττουν κάτι; Οι ποσότητες προς παράδοση τοποθετούνται στα πόδια των περιστεριών. Σχετικές δηλώσεις αλλά και ενημέρωση των αρμοδίων έκανα και πριν ενάμιση χρόνο και πάλι δεν έγινε τίποτα».

Ο Δήμαρχος Πάφου, δημοσίευσε φωτογραφίες με τα περιστέρια τα οποία όπως καταγγέλει λαμβάνουν μέρος στην διακίνηση ναρκωτικών.

Δείτε την τελευταία του ανάρτηση:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top