Ελλάδα: Οδηγός ταξί εντοπίστηκε νεκρός έξω από το όχημά του - Μυστήριο με τον θάνατό του

Ελλάδα: Οδηγός ταξί εντοπίστηκε νεκρός έξω από το όχημά του - Μυστήριο με τον θάνατό του

Οδηγός ταξί εντοπίστηκε νεκρός έξω από το όχημά του, κοντά στο Αθλητικό Κέντρο του δάσους Χαϊδαρίου.

Το πτώμα εντοπίστηκε γύρω στις 06:00, έξω από τα μπλε γήπεδα τένις της περιοχής.

Υπάλληλος του δήμου εντόπισε το πτώμα του άνδρα και ειδοποίησε τις αρχές, όπως μεταφέρει το xaidarisimera.gr.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν ο θάνατος του άνδρα προήλθε από παθολογικά αίτια ή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Εντός του οχήματος του νεκρού, κατά το τοπικό μέσο, δεν εντοπίστηκαν ούτε τα κλειδιά του ταξί αλλά ούτε και τα προσωπικά αντικείμενά του.

Έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου.

Πηγή: lifo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE