Στο «πόδι» η Λεμεσός μετά από έκρηξη - Έριξαν κροτίδα σε όχημα

Στο «πόδι» η Λεμεσός μετά από έκρηξη - Έριξαν κροτίδα σε όχημα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα της Τρίτης (23/5) στην επαρχία Λεμεσού, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε όχημα έξω από περίπτερο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (23/5) μετά από ρίψη κροτίδας στο όχημα.

Από τη ρίψη της κροτίδας προκλήθηκε έκρηξη που προκάλεσε ζημιές στον μπροστινό ανεμοθώρακα του οχήματος.

 Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας καθώς και πυροτεχνουργός, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ρίψη εργοστασιακής κροτίδας.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE