Χαμηλές πτήσεις από ελικόπτερα και μαχητικά στη Λευκωσία - Ο λόγος

Χαμηλές πτήσεις από ελικόπτερα και μαχητικά στη Λευκωσία - Ο λόγος

Η Εθνική Φρουρά και ένοπλες δυνάμεις φίλιων χωρών, θα πραγματοποιήσουν σήμερα εκπαιδευτικές δραστηριότητες εντός του FIR Λευκωσίας, συμπεριλαμβανομένων σεναρίων αεράμυνας με τη συμμετοχή εναέριων και χερσαίων μέσων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας.

Όπως αναφέρεται, θα πραγματοποιηθούν επίσης υπερπτήσεις καθώς και χαμηλές πτήσεις από ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη των φίλιων δυνάμεων.

Οι δραστηριότητες εντάσσονται στο ετήσιο πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας με φίλιες χώρες, αναφέρει η ανακοίνωση.

*Εικόνα αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοινώσεις από Iωάννου για τις προσφυγικές πολυκατοικίες

Βρέθηκε νομική διέξοδος για «απεγκλωβισμό» Γενικού και Βοηθού Εισαγγελέα σε περιπτώσεις σύγκρουσης συμφέροντος

E-kalathi: Ξεκινά η συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή - Πότε αναμένεται να εφαρμοστεί

Επεισόδια στο «Αλφαμέγα»: Εντόπισαν καπνογόνα εντός του σταδίου - Χειροπέδες σε 48χρονο

Στις φλόγες όχημα στη Λευκωσία - Καταστράφηκε ολοσχερώς - «Βλέπουν» εμπρησμό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE