Έξι συλλήψεις στο ΓΣΠ - Στις κερκίδες η ΜΜΑΔ για επιβολή της τάξης

Έξι συλλήψεις στο ΓΣΠ - Στις κερκίδες η ΜΜΑΔ για επιβολή της τάξης

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των ελέγχων πριν από την είσοδο των φιλάθλων στο στάδιο ΓΣΠ όπου, διεξάγεται ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ και Ομόνοιας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διεξάγονταν στην είσοδο του σταδίου, πέντε πρόσωπα συνελήφθησαν αφού είχαν στην κατοχή τους κροτίδες και βεγγαλικά ενώ, ένα πρόσωπο είχε στην κατοχή του σιδερογροθιά.

Ταυτόχρονα, ένταση προκλήθηκε στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ενώ, μέλη της ΜΜΑΔ επέβαλαν την τάξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε σοβαρή κατάσταση ο Στρατιωτικός που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Πανικός από τους Ομονοιάτες - Ουρές τα αυτοκίνητα μέχρι το ΓΣΠ - Φωτογραφίες και Βίντεο

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE