Έκλεψε γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε ζητώντας της να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του

Έκλεψε γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε ζητώντας της να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του

Δυο πρόσωπα αναζητεί η Αστυνομία για διερευνώμενη υπόθεση που αφορά κατηγορίες συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης πρόσβασης σε σύστημα πληροφοριών, υποκλοπής ιδιωτικής επικοινωνίας και απειλή βιοπραγίας.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από δυο νεαρές γυναίκες, ηλικίας 24 και 26 ετών, ότι 24χρονος φίλος τους ενώ περιεργαζόταν το τηλέφωνο της μιας εκ των δυο, φαίνεται να υπέκλεψε αριθμό φωτογραφιών γυμνού περιεχομένου αποστέλνοντάς τις στο κινητό του τηλέφωνο δίχως την άδειά της.

Σύμφωνα με τις παραπονούμενες, ο 24χρονος ύποπτος φαίρεται ακολούθως να απέστειλε το περιεχόμενο αυτό σε άλλο πρόσωπο ηλικίας 31 ετών. Ο τελευταίος, χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό, ανέφερε ο κ. Νικολάου, φέρεται να απειλούσε την μια εκ των δυο γυναικών, ζητώντας της να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του αλλιώς θα προέβαινε σε δημοσίευση του υλικού αυτού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Εναντίον των δυο υπόπτων, ηλικίας 24 και 31 ετών, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE