ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατήγγειλε τον Θεμιστοκλέους στην Ειδική Επιτροπή Δεοντολογίας η Ατταλίδου - «Η έλλειψη σεβασμού προσβάλει τον θεσμό της Βουλής...»

Κατήγγειλε τον Θεμιστοκλέους στην Ειδική Επιτροπή Δεοντολογίας η Ατταλίδου - «Η έλλειψη σεβασμού  προσβάλει τον θεσμό της Βουλής...»

Σε καταγγελία προς την Ειδική Επιτροπή Δεοντολογίας κατά του Ανδρέα Θεμιστοκλέου προέβη η Βουλεύτρια του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Αλεξάνδρα Ατταλίδου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του  Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ο  Βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους εξαπέλυσε επίθεση για ακόμη μία φορά προς τη Βουλεύτρια του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Αλεξάνδρα Ατταλίδου, καταφερόμενος εναντίον της με χυδαίο τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο συγκεκριμένος Βουλευτής συμπεριφέρεται επανειλημμένα με απαράδεκτο και κυρίως αντιθεσμικό τρόπο. Άλλωστε, και στο παρελθόν έχει προβεί σε σεξιστικές, προσβλητικές και υβριστικές επιθέσεις προς το στέλεχος και κοινοβουλευτική συνεργάτιδα του ΚΟΣΠ, Έφη Ξάνθου, τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Χαράλαμπο Θεοπέμπτου, αλλά και τον τέως Βουλευτή, κ. Γιώργο Περδίκη. Η έλλειψη σεβασμού που επιδεικνύει μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων προς οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, θα πρέπει να προβληματίσει το σώμα της Βουλής, καθώς τέτοιες συμπεριφορές προσβάλλουν τον ίδιο το θεσμό», προσθέτει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Βουλεύτρια του Κινήματος, κ. Αλεξάνδρα Ατταλίδου, απέστειλε ήδη επιστολή προς την Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δεοντολογίας των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων, καταγγέλλοντας το περιστατικό και ζητώντας άμεσα τη σύγκλιση συνεδρίας, ώστε να εξεταστεί το ζήτημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι, με αφορμή τη χθεσινή ψήφιση της νομοθεσίας για ποινικοποίηση των ψευδο-θεραπειών μεταστροφής, η βουλευτής των Οικολόγων Αλεξάνδρα Ατταλίδου πόσταρε στο twitter για τη σημαντικότητα της απόφασης. Μετέπειτα στη σελίδα του στο facebook, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους, έκανε μοντάζ screenshot της ανάρτησης με παλαιότερο άρθρο διαδικτυακού μέσου με τίτλο «Ατταλίδου: ‘Μου είπαν ότι θα μου στείλουν τρεις μαύρους’».

Στην ανάρτησή του, μαζί με το κολάζ έγραψε: «Μάλλον οι τρεις μαύροι δεν έφτασαν ποτέ!»

Διαφωνεί με πρόνοιες πρότασης νόμου για Συμβούλους κρατικών αξιωματούχων η Ελεγκτική – «Γραμματείς και μη επιστημονικό προσωπικό, δεν είναι Σύμβουλοι…»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top