Άκης Πετρετζίκης: Αυτή είναι η νέα επιχειρηματική κίνησή του μετά το κλείσιμο των μαγαζιών του

Άκης Πετρετζίκης: Αυτή είναι η νέα επιχειρηματική κίνησή του μετά το κλείσιμο των μαγαζιών του

Ο Άκης Πετρετζίκης έβαλε λουκέτο σε όλα τα μαγαζιά εστίασης που είχε ανοίξει στην Αθήνα σε Αγία Παρασκευή, Σύνταγμα και Γλυφάδα.

Περίπου 5 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας τους, τα καταστήματα κατεβάζουν ρολά ενώ το Γενικό Εμπορικό Μητρώο έχει αναρτήσει την απόφαση των εταίρων να τεθεί η εταιρεία σε λύση και να οδηγηθεί σε εκκαθάριση.

Ωστόσο, καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις και η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουράκης στο «Πρωινό μας», ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μία νέα εταιρία στις 28 Μαρτίου, την «Akis Petretzikis Hub» που έχει ως σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, υπηρεσίες catering και άλλα.

Παράλληλα, ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε πως ο Άκης Πετρετζίκης επιθυμεί να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

Διαφωνεί με πρόνοιες πρότασης νόμου για Συμβούλους κρατικών αξιωματούχων η Ελεγκτική – «Γραμματείς και μη επιστημονικό προσωπικό, δεν είναι Σύμβουλοι…»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE