ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους δεν είναι η αρρώστια. Είναι το σύμπτωμα.

Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους δεν είναι η αρρώστια. Είναι το σύμπτωμα.

Η γρίπη έχει τον βήχα, η COVID-19 τα αναπνευστικά προβλήματα και μια άρρωστη από μίσος και τοξικότητα κοινωνία έχει ως σύμπτωμα τον μυστακοφόρο βουλευτή από την Πάχνα. Και είναι από εκείνα που αρνούνται να φύγουν και σε ταλαιπωρούν για πολύ καιρό. Ίσως και χρόνια. Και παραμένουν και για αρκετό διάστημα μετά την ανάρρωση. Όχι πως αυτή η κοινωνία θα αναρρώσει ποτέ. Άρρωστη για μια ζωή. Αρρωστημένη, ορθότερα.

 

Η σημερινή επίθεση του Ανδρέας Θεμιστοκλέους εναντίον της Αλεξάνδρας Ατταλίδου που τικάρει όλα τα κουτάκια (σεξιστική, ρατσιστική και χυδαία) με αφορμή την ψήφιση του νόμου περί ποινικοποίησης των ψευτοθεραπειών μεταστροφής είναι η πιο πρόσφατη μιας αλυσίδας χυδαιοτήτων, προσβολών και ρητορικής μίσους προς ευάλωτες ομάδες πότε από το βήμα της Βουλής, όποιων δημοσιογράφων δεν ντρέπονται να τον καλέσουν και φυσικά τα σόσιαλ μίντια όπου αποθεώνεται από τον όχλο των Νεάντερταλ οπαδών του στην πιο αηδιαστική ανταλλαγή εμετών από την εποχή του 2 Girls 1 Cup (προς Θεού ΜΗΝ το γκουγκλάρετε).

Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους υπήρξε για χρόνια ο χρήσιμος τρωγλοδύτης του ΔΗΣΥ, δηλαδή ένα ρατσιστικό, σεξιστικό και ομοφοβικό απολίθωμα που ξέμεινε από την εποχή των παγετώνων (αυτά είναι τα 60s για τους Gen Z-ers), τότε δηλαδή που μπορούσες να πεις μια κουβέντα παραπάνω, να δώσεις κανένα σκαμπίλι παραπάνω και να ρίξεις και κανένα πούτσο παραπάνω χωρίς να έχεις woke νεωτερισμούς όπως “παρενόχληση”, “τοξική αρρενωπότητα” και “cancel culture” να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Τότε που η πατριαρχία ήταν ο κανόνας, ο βιασμός “αυτό που ήθελε αλλά έκανε τη δύσκολη” και η γυναικοκτονία “έγκλημα πάθους” και “τη σκότωσε γιατί την αγαπούσε”. Αυτή την εποχή νοσταλγούν πολλοί boomers και Gen X-ers άντρες (και οι groupies τους) αλλά και νεότερα θυμωμένα λευκά αγόρια (κυρίως incels) που γοητεύτηκαν από τις διηγήσεις τους για τις “παλιές καλές εποχές” όπου οι ουγκάνοι γαμούσαν με ή χωρίς συναίνεση, με συνέπεια ο Αντρίκκος να γίνει το απρόθυμο poster boy μιας ομάδας παραδοσιακών ψηφοφόρων της δεξιάς που δεν έβλεπαν με καλό μάτι την επιχειρούμενη ανατροπή των good ol’ ways από το αναδυόμενο woke κίνημα.

Γι’ αυτό και η Πινδάρου έκανε τα στραβά μάτια σε κάθε νέο σεξιστικό/ομοφοβικό ξερατό του συγκεκριμένου, δεν πετάρισε βλέφαρο ούτε όταν από ραδιοφώνου ταύτιζε την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία, τη νεκροφιλία και τον φόνο(!) εναντιωμένος στο υπό ψήφιση εκείνη την περίοδο νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης, ούτε όταν έγραψε στο Facebook ότι η Ειρήνη Χαραλαμπίδου είναι η πλέον αρμόδια για να μετρήσει τον... ανδρισμό του (ουδέν αναληθέστερο αφού ως γνωστόν η Ειρήνη ΔΕΝ είναι μικροβιολόγος). Γι’ αυτό και μειδιάζω κάθε φορά που βλέπω τον ΔΗΣΥ να εκδίδει καταδικαστική ανακοίνωση για κάποιο ατόπημα του Αντρίκκου όταν πλέον έπαψε να αποτελεί δικό του πρόβλημα. Και μην ξεχνάτε πως όσο τα έκανε όλα αυτά διετέλεσε αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας(!) και Πολιτισμού(!!) και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών και Αξιών(!!!).

Γιατί βλέπετε μόνο όταν ασκήθηκε πίεση στον Αβέρωφ από τη φιλελεύθερη πτέρυγα και διαπιστώθηκε ότι ο χρήσιμος τρωγλοδύτης που αποτελούσε ανάχωμα για διαρροές προς το ΕΛΑΜ προκαλούσε περισσότερα προβλήματα παρά οφέλη, τότε ενεργοποιήθηκε ο κομματικός μηχανισμός και να τον στείλουν αρχικά εκτός Βουλής και μετά εκτός κόμματος. Βρήκε βέβαια στέγη στον φυσικό του χώρο, το ΕΛΑΜ και εξελέγη βουλευτής στις εκλογές του 2021 με 1491 ψήφους (υπάρχουν τρολ ακάουντ με περισσότερους followers) για να διαγραφεί λίγους μήνες αργότερα. Σκεφτείτε ότι αποδείχθηκε πολύ ακραίος για τους ακροδεξιούς.

Ο Αντρίκκος ξέρει ότι είναι τελειωμένος. Άλλη θητεία δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, εκτός του ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του βρίσκονται σε ηλικία που φλερτάρουν με τη μαλάκυνση, δεν έμεινε και κομματικός σχηματισμός αρκετά ηλίθιος ή απελπισμένος (ή απελπιστικά ηλίθιος) που θα τον πλησίαζε έστω και με στολή αμιάντου. Η μόνη του ελπίδα να παραμείνει relevant πριν καταλήξει στο κωλάντερο του ίδιου του συστήματος που τον ανέθρεψε, είναι να ηγηθεί κάποιου κινήματος των προβληματικών, σκατόψυχων και αγάμητων ψεκασμένων χριστιανοταλιμπάν (και των δύο φύλων) που ακόμα κρέμονται απ’ τα μουστάκια του  Γι΄ αυτό και το τραβάει στα άκρα. Για να προκαλέσει το σύστημα να λειτουργήσει και να ξεκινήσει τη διαδικασία καθαίρεσης ή/και ποινικής δίωξης. Για να “μαρτυρήσει” και να αναγεννηθεί ως θύμα των woke, των δικαιωματιστών, των κομμουνιστών, των SJW και της Νέας Τάξης Πραγμάτων (για να ρίξουμε και μια πρέζα Μόρφου στο μείγμα) και να λανσαριστεί ως Κύπριος Alex Jones (αν και είναι πιο κοντά στον Jim Jones). Κι εδώ τίθεται το μέγα ερώτημα: Να του δώσουμε αυτό που θέλει;

Η απάντηση είναι φυσικά ναι. Η τακτική “τον αφήνουμε να λέει και να κάνει ό,τι θέλει χωρίς επιπτώσεις για να εκτίθεται” δεν αποδίδει. Δεν είναι αυτός που εκτίθεται ανεπανόρθωτα, είναι σαν να ψέγεις μια μύγα επειδή τρώει σκατά, αλλά η ίδια η Βουλή των Αντιπροσώπων και όση αξιοπιστία και αξιοπρέπεια της έχει απομείνει (και είχε πρόεδρο τον Συλλούρη, έτσι;). Ήδη η Αλεξάνδρα έκανε καταγγελία στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής, όμως δεν είναι αρκετό. Πρέπει να κινηθεί διαδικασία άρσης της ασυλίας για να διωχθεί ποινικά για ρητορική μίσους όπως συνέβη όταν δικάστηκε και καταδικάστηκε για τις τροχαίες παραβάσεις. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο με εντολή του Γενικού Εισαγγελέα - για να δούμε αν θα συμβεί ή θα έχουμε πάλι καμιά παύση για λόγους εθνικού συμφέροντος.

Όμως μέχρι να συμβεί αυτό -και να βρεθεί κι ένας τρόπος να καθαιρεθεί και να εκδιωχθεί από τη Βουλή- δεν αρκούν οι νερόβραστες καταδίκες στο Facebook. Πρέπει οι υπόλοιποι βουλευτές να δείξουν εμπράκτως όχι τόσο την συμπαράστασή τους στη συνάδελφο Αλεξάνδρα Ατταλίδου αλλά την έντονη αποστροφή τους για αυτού του είδους συμπεριφορές. Να τον απομονώσουν, να μην του λένε ούτε καλημέρα. Να του γυρνούν την πλάτη και όταν ανεβαίνει στο βήμα να μιλήσει να αδειάζει η αίθουσα (να φεύγει μέχρι και η Πρόεδρος). Να του δείξουν ότι κυριολεκτικά είναι μόνος σ’ αυτό. Δεν έχω την απαίτηση να το πράξουν αυτό οι ΕΛΑΜίτες πρώην ομόσταυλοί του (η λέξη αποκτά ένα ολοκαίνουργιο νόημα, δεν συμφωνείτε;), το περιμένω όμως από τους υπόλοιπους.

Για να αντιμετωπίσουμε τη γενικότερη αρρώστια που μαστίζει την αναχρονιστική κοινωνία μας πρέπει πρώτα να καταπολεμήσουμε τα συμπτώματα. Πρέπει να κόψουμε τον βήχα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top