Στη μάχη με τις φλόγες οκτώ εναέρια μέσα - Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ΙΚΑΡΟΣ 2 -Δείτε βίντεο

Στη μάχη με τις φλόγες οκτώ εναέρια μέσα - Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ΙΚΑΡΟΣ 2 -Δείτε βίντεο

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο και ώρα 15:00 σε περιοχή της κοινότητας Κάθηκα, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή του το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Στην περιοχή μεταβαίνουν ο Υπουργός Γεωργίας και ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών, προστίθεται.

Σημειώνεται ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης και ότι ενεργοποιήθηκε το Σχέδιο ΙΚΑΡΟΣ 2 που αφορά τις επιχειρήσεις πτητικών μέσων, αφού επιχειρούν 8 εναέρια μέσα πυρόσβεσης.

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών, οι οποίοι βρίσκονταν στο Γενικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Τμήματος Δασών, μεταβαίνουν στο επεισόδιο, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE