ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τρία οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες - Τροχαία, εμπρησμοί και άτομα στο νοσοκομείο

Τρία οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες - Τροχαία, εμπρησμοί και άτομα στο νοσοκομείο

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική το σαββατοκύριακο που μας πέρασε για να κατασβέσει πυρκαγιές που ξέσπασαν σε αυτοκίνητα, άλλες μετά από τροχαίο και άλλες από κακόβουλη ενέργεια.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 26/5, η ώρα 23:04 ανταπόκριση σε πυρκαγιά σε όχημα μετά από τροχαίο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας.

Το όχημα, αφού παρέκκλινε της πορείας του, προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και ανεφλέγη. Ο οδηγός είχε εξέλθει του εν λόγω οχήματος πριν αυτό αναφλεγεί. Εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. Ανταπόκριση από Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 27/4, η ώρα 04:02 ανταπόκριση σε πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στην Ανθούπολη στην επαρχία Λευκωσίας. Εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Ανταπόκριση από Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τον ιδιοκτήτη πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Κατόπιν διερεύνησης, η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Την Κυριακή 28/5, η ώρα 19:12 ανταπόκριση σε πυρκαγιά σε όχημα μετά από τροχαίο, παρά τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης της επαρχίας Λευκωσίας. Όχημα προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να αναφλεγεί.

Από την πυρκαγιά, το εν λόγω όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Ο οδηγός του είχε εξέλθει προτού αυτό να αναφλεγεί. Τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας με ασθενοφόρα. Ανταπόκριση Πυροσβεστικού Σταθμού Λακατάμιας.

*κεντρική φωτογραφία-αρχείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για μισθούς Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων – Η αντιμισθία και τα έξοδα παραστάσεως

«Σπάνε» τα κοντέρ οι εκποιήσεις – Στο «σφυρί» 682 ακίνητα αξίας 84,4 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο – Ανάμεσά τους και γήπεδο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top