Πένθος για τον τέως ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη και την γυναίκα του Άντρη

Πένθος για τον τέως ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη και την γυναίκα του Άντρη

Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένεια του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και της συζύγου του Άντρης.

Πιο συγκεκριμένα, απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών, η μητέρα της Άντρης Αναστασιάδη, Έρση Μουστακούδη, το προηγούμενο Σάββατο (27/05).

Η κηδεία της, θα τελεστεί την Τετάρτη 31 Μαΐου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Λεμεσό, ενώ παράκληση της οικογένειας, είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το Ταμείο Απόρων της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE