Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης βίας σε αθλητικό χώρο στον τελευταίο αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό η Αστυνομία Πάφου προχώρησε χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, πρόκειται για νεαρό ηλικίας 21 ετών, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης για διάφορα παραπτώματα που έγιναν εντός του σταδίου, όπου διεξήχθη ο πιο πάνω αγώνας.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Στον αέρα τινάχθηκε η προσπάθεια επίτευξης μόνιμης συμφωνίας για την ΑΤΑ. Η εργοδοτική πλευρά έκρινε μη ικανοποιητικό το κυβερνητικό πλαίσιο, ενώ οι συνδικαλιστές το αποδέχθηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE