Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για ζημιές από την πυρκαγιά του 2021

Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για ζημιές από την πυρκαγιά του 2021

Παρατείνεται μέχρι τις 31 Αυγούστου, η υποβολή αιτήσεων αποκατάστασης για τις ζημιές στο φυτικό κεφάλαιο που προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 3 Ιουλίου 2021.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Γεωργίας, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος «η υποβολή των αιτήσεων αποκατάστασης που αφορούν στο φυτικό κεφάλαιο, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου 2023, παρατείνεται μέχρι τις 31 Αυγούστου 2023».

Προστίθεται ότι «οι πληγέντες γεωργοί στις κοινότητες Αρακαπά, Επταγώνιας, Ακαπνούς, Διερώνας, Οδούς, Οράς, Μελίνης, Συκόπετρας, Αγίων Βαβατσινιάς και Βαβατσινιάς καλούνται όπως, με την ολοκλήρωση των δράσεων αποκατάστασης που αφορούν στο φυτικό κεφάλαιο, προσκομίσουν τα απαραίτητα τιμολόγια και την Υπεύθυνη Δήλωση στο Γεωργικό Γραφείο όπου υποβλήθηκε η αίτησή τους, εντός του νέου καθορισμένου χρονοδιαγράμματος».

Για επιπρόσθετες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως επικοινωνούν με το Επαρχιακό Γεωργικό Γραφείο Πιτσιλιάς στα τηλέφωνα 25874031, 25874070, Λάρνακας στα τηλέφωνα 24202861, 24202857 και Λεμεσού στα τηλέφωνα 25803927, 25803912.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE