Δασική πυρκαγιά μεταξύ Φοίτης-Αναδιού – Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα χάρη στην άμεση επέμβαση του Τμήματος Δασών – Η αιτία

Δασική πυρκαγιά μεταξύ Φοίτης-Αναδιού – Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα χάρη στην άμεση επέμβαση του Τμήματος Δασών – Η αιτία

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα, Τρίτη 30 Μαΐου 2023 και ώρα 16:55, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Φοίτης και Αναδιού της Επαρχίας Πάφου, πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο προτού επεκταθεί.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 11 άτομα του Τμήματος Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από κάψιμο ξερών κλαδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο κελί οι δύο για τον φόνο του Αργυρού - Ψάχνουν ακόμη το φονικό μαχαίρι

Στο κελί οι δύο για τον φόνο του Αργυρού - Ψάχνουν ακόμη το φονικό μαχαίρι

Στην ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης 52χρονου και 47χρονης προχώρησε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε σχέση με την υπόθεση φόνου του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του, το πρωί της Κυριακής, 4 Μαΐου, στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

BEST OF TOTHEMAONLINE