Πυρκαγιά στη Λευκωσία: Διασώθηκαν δύο πρόσωπα που φαίνεται να κατοικούσαν στο εγκαταλελειμμένο κτήριο – Εκτεταμένες ζημιές

Πυρκαγιά στη Λευκωσία: Διασώθηκαν δύο πρόσωπα που φαίνεται να κατοικούσαν στο εγκαταλελειμμένο κτήριο – Εκτεταμένες ζημιές

Διάσωση δύο ατόμων έγινε από την χθεσινοβραδινή πυρκαγιά που ξέσπασε στον πρώτο όροφο τετραώροφης εγκαταλελειμμένης πολυκατοικίας στην Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, κατά την επιχείρηση κατάσβεσης διασώθηκαν δύο άτομα που βρίσκονταν στον όροφο και όπως φαίνεται κατοικούσαν στα εγκαταλελειμμένα γραφεία και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το κτήριο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε.

Οι εξετάσεις για τα αίτια των δύο πυρκαγιών συνεχίζουν σήμερα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.