Πυρκαγιά στη Λευκωσία: Διασώθηκαν δύο πρόσωπα που φαίνεται να κατοικούσαν στο εγκαταλελειμμένο κτήριο – Εκτεταμένες ζημιές

Πυρκαγιά στη Λευκωσία: Διασώθηκαν δύο πρόσωπα που φαίνεται να κατοικούσαν στο εγκαταλελειμμένο κτήριο – Εκτεταμένες ζημιές

Διάσωση δύο ατόμων έγινε από την χθεσινοβραδινή πυρκαγιά που ξέσπασε στον πρώτο όροφο τετραώροφης εγκαταλελειμμένης πολυκατοικίας στην Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, κατά την επιχείρηση κατάσβεσης διασώθηκαν δύο άτομα που βρίσκονταν στον όροφο και όπως φαίνεται κατοικούσαν στα εγκαταλελειμμένα γραφεία και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το κτήριο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε.

Οι εξετάσεις για τα αίτια των δύο πυρκαγιών συνεχίζουν σήμερα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE