ΔΙΕΘΝΗ

Μαντλίν ΜαΚάν: «Τι βρήκαμε στην τεχνητή λίμνη του Arade» – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Μαντλίν ΜαΚάν: «Τι βρήκαμε στην τεχνητή λίμνη του Arade» – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία του Μπραουνσβάιγκ σχετικά με τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην τεχνητή λίμνη του Arade στην Πορτογαλία για την Μαντλίν ΜαΚάν.

Το κορίτσι εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε με τους γονείς του, χωρίς από τότε να υπάρξει το παραμικρό σημάδι αναφορικά με την τύχη του. Ως βασικός ύποπτος θεωρείται ο Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος κρατείται στις φυλακές του Μπραουνσβάιγκ, για το αδίκημα του βιασμού μιας γυναίκας.

Οι Αρχές προχώρησαν αιφνιδιαστικά σε έρευνες στην τεχνητή λίμνη του Arade, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από το Αλγκάρβε μετά από πληροφορίες που έφτασαν στην κατοχή τους. Στην συγκεκριμένη περιοχή είχαν διεξαχθεί έρευνες και το 2008, μετά από εντολή του Πορτογάλου δικηγόρου Μάρκος Αραγκάο Κορέια, ο οποίος πλήρωσε, δε, ειδικούς δύτες για να ελέγξουν την τοποθεσία.

Τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα από τα δείγματα θα πάρουν χρόνο για να δοθούν στη δημοσιότητα, ωστόσο, σήμερα ο Γερμανός Εισαγγελέας Hans Christian Wolters έκανε μία πρώτη δήλωση για τις έρευνες.

«Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα. Αυτά θα αξιολογηθούν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες», είπε και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τα αντικείμενα αυτά να συνδέονται με την εξαφάνιση της Μαντλίν. Το αν τα μεμονωμένα αντικείμενα έχουν πράγματι σχέση με την υπόθεση της μικρής Μαντλίν δεν μπορεί ακόμη να ειπωθεί. Οι έρευνες που διεξάγονται στο Braunschweig κατά του 46χρονου υπόπτου αναμένεται να συνεχιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα», όπως μεταδίδει το Sky News.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνδρας που έδωσε πληροφορίες που οδήγησαν τις Αρχές στην τεχνητή λίμνη του Arade, κρατείται στη χώρα μας.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top