Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι θα μπορούν πλέον να μένουν μαζί

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι θα μπορούν πλέον να μένουν μαζί

Τη δυνατότητα να μένουν μαζί έχουν πλέον η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Σύμφωνα με δήλωση των δύο δικηγόρων της Εύας Καϊλή, «με διάταξη του ανακριτή έχει επιτραπεί στον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι να διαμένει στην κοινή κατοικία».

Παράλληλα, οι Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί αναφέρουν ότι «η κυρία Καϊλή δεν συμμετείχε σήμερα στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λόγω προσωπικού κωλύματος. Τις επόμενες μέρες θα επανέλθει στα καθήκοντά της».


Επίσης, ανακοίνωσαν ότι «έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, γιατί επιθυμεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο».

Ήδη, η Εύα Καϊλή μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερη με όρους, μετά την απόφαση του εισαγγελέα για άρση της ηλεκτρονικής επιτήρησης και του κατ’ οίκον περιορισμού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE