ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαλεί εκ νέου ο Θεμιστοκλέους – Κάνει λόγο για χ@@@νη δεοντολογία και κινείται νομικά κατά Ξένιας Κωνσταντίνου – Ο λόγος

Προκαλεί εκ νέου ο Θεμιστοκλέους – Κάνει λόγο για χ@@@νη δεοντολογία και κινείται νομικά κατά Ξένιας Κωνσταντίνου – Ο λόγος

Σε νέα ανάρτηση που θα συζητηθεί, προχώρησε σήμερα (2/6) ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, στον απόηχο της χθεσινής (1/6) απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για το πρόσωπό του.

Αφού κάνει λόγο για Επιτροπή Δεοντολογίας που έχει χ@@@νη την δεοντολογία, ο κ. Θεμιστοκλέους αναφέρει ότι «επί μία εβδομάδα σε όλα τα κανάλια πολλοί βουλευτές και όχι μόνον, ελάμβαναν μέρος σε συζητήσεις που ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως αποσκοπούσαν στην ηθική και πολιτική μου εξόντωση. Συζητήσεις που σε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑ!».

Όλοι αυτοί, συνάδελφοι και μη, προσθέτει, «ανέλυαν με στόμφο μοναδικό και σπάνιο το τί επακριβώς προβλέπεται στον Κανονισμό Δεοντολογίας και μάλιστα ανέλυαν και τις προβλεπόμενες ποινές», σημειώνοντας ότι «κι ενώ άπαντες γνώριζαν ότι ο Κανονισμός Δεοντολογίας επί της καταγγελίας της συναδέλφου Ατταλίδου ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ, εν τούτοις συνέχιζαν να με σπιλώνουν χωρίς να ντρέπονται κι εχτές οι ίδιοι αυτοί τύποι εξέφραζαν την έκπληξή και την απογοήτευση τους για την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας».

«Πάμε τώρα να δούμε την ανακοίνωση της Επιτροπής, όχι για οτιδήποτε άλλο αλλά για να δείτε την ελαφρότητα, την ανευθυνότητα, την κουφότητα και τον αισχρό λαϊκισμό των μελών της. Λοιπόν, η Επιτροπή αυτή δήλωσε αναρμόδια να ερευνήσει, να εξετάσει και να εκδικάσει την καταγγελία εναντίον μου, αλλά απεφάνθη ότι με ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ για το σχόλιο μου στο ΦΒ, διότι εμπεριέχει υβριστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό και προσβλητικό χαρακτήρα που μειώνει, μεταξύ άλλων, την αξιοπρέπεια της συγκεκριμένης Βουλεύτριας», συμπληρώνει.

«Θαυμάστε τί αίσθηση δικαίου διαθέτουν οι ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, οι οποίοι έσπευσαν να με κατακεραυνώσουν και να με καταδικάσουν ΧΩΡΙΣ την διεξαγωγή οιασδήποτε έρευνας ή δίκης, έστω και σαν αυτές που γίνονται σε ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ», υπογραμμίζει περαιτέρω υποδεικνύοντας πως «τόσο ήταν το πάθος της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΞΕΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ εναντίον μου, που περιφερόταν στα κανάλια και με αποκαλούσε ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ!».

Καταληκτικά ο κ. Θεμιστοκλέους αναφέρει ότι, «σε συνεννόηση με τους δικηγόρους μου θα κινηθώ νομικά εναντίον της εκπροσώπου τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού ΞΕΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ κι εναντίον οιουδήποτε άλλου κριθεί αναγκαίο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top