Το ΚΕΒΕ χαιρετίζει τη ψήφιση για τροποποίηση του νόμου περί Ρυθμίσεων Οδών και Οικοδομών

Το ΚΕΒΕ χαιρετίζει τη ψήφιση για τροποποίηση  του νόμου περί Ρυθμίσεων Οδών και Οικοδομών

Ικανοποίηση εκφράζει το ΚΕΒΕ για τη ψήφιση από την ολομέλεια της Βουλής για τροποποίηση του νόμου περί Ρυθμίσεων Οδών και Οικοδομών, νόμος που απλοποιεί τη διαδικασία για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων αφού δεν θα απαιτείται πλέον η έκδοση άδειας οικοδομής για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στις οροφές υφιστάμενης αδειούχας οικοδομής.

Με την τροποποίηση του νόμου αναμένεται να επιτευχθεί γρηγορότερα η προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προς όφελος των καταναλωτών αφού ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες είναι οι χρονοβόρες και αχρείαστες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Το ΚΕΒΕ υποστήριξε θερμά την τροποποίηση του νόμου που αποτελεί ένα περαιτέρω βήμα προς ταχύτερη υλοποίηση του στόχου για μετάβαση στην πράσινη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

Για πρώτη φορά στην Κύπρο πραγματοποιείται η Άτυπη Σύνοδος των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Οι Αρχηγοί απόψε θα συμμετέχουν σε Δείπνο Εργασίας ενώ προηγουμένως θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Ζωντανά όλες οι εξελίξεις από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE