Πυρκαγιά στη Λευκωσία: Υπνοδωμάτιο οικίας «τυλίχθηκε» στις φλόγες – Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά στη Λευκωσία: Υπνοδωμάτιο οικίας «τυλίχθηκε» στις φλόγες – Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί της Παρασκευής (02/06) για φωτιά που ξέσπασε στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως στις 11.14 για πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο διώροφης ιδιωτικής κατοικίας στο Δήμο Λατσιών.

Έγινε είσοδος της ομάδας πυρόσβεσης με χρήση αναπνευστικών συσκευών και η πυρκαγιά κατασβέστηκε. Οι ένοικοι απουσίαζαν την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Εκτεταμένες ζημιές από την πυρκαγιά υπέστη το δωμάτιο εκδήλωσης της και ο πρώτος όροφος από τον καπνό και τα θερμά αέρια της πυρκαγιάς.

Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE