Πυρκαγιά στη Λευκωσία: Υπνοδωμάτιο οικίας «τυλίχθηκε» στις φλόγες – Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά στη Λευκωσία: Υπνοδωμάτιο οικίας «τυλίχθηκε» στις φλόγες – Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί της Παρασκευής (02/06) για φωτιά που ξέσπασε στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως στις 11.14 για πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο διώροφης ιδιωτικής κατοικίας στο Δήμο Λατσιών.

Έγινε είσοδος της ομάδας πυρόσβεσης με χρήση αναπνευστικών συσκευών και η πυρκαγιά κατασβέστηκε. Οι ένοικοι απουσίαζαν την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Εκτεταμένες ζημιές από την πυρκαγιά υπέστη το δωμάτιο εκδήλωσης της και ο πρώτος όροφος από τον καπνό και τα θερμά αέρια της πυρκαγιάς.

Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE