Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλατεία Βασιλειάδη: Αποκαλύπτουν πότε θα παντρευτούν

Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλατεία Βασιλειάδη: Αποκαλύπτουν πότε θα παντρευτούν

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλατεία Βασιλειάδη έκαναν δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών κι αποκάλυψαν αν σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα.

Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ο τραγουδιστής ανέφερε αρχικά, για τα παιδιά του: «Το τρίτο παιδί είναι στα σχέδια μας, είμαστε τόσο τρελοί. Αν κάναμε την κόρη στο δεύτερο, θα σταματούσαμε. Ό,τι θέλει ο Θεός».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η σύντροφός του, η οποία και παραδέχτηκε πως τον ζηλεύει αρκετά. «Ζηλεύω πολύ και το δείχνω», είπε.

«Ο Γιώργος δεν δείχνει τη ζήλια του. Θα παντρευτούμε, αρκεί πρώτα να χάσω κάποια κιλά. Στα επόμενα δύο χρόνια θα γίνει ο γάμος», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανέφερε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει το Fame Story, ενώ παραδέχτηκε πως με μία καλή αμοιβή, δεν θα έλεγε «όχι» για να συμμετάσχει ως coach ή κριτής.

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE