Νέα απάτη με επιτήδειους που παριστάνουν τα Κυπριακά Ταχυδρομεία - Πώς να αναγνωρίσετε το ψεύτικο μήνυμα

Νέα απάτη με επιτήδειους που παριστάνουν τα Κυπριακά Ταχυδρομεία - Πώς να αναγνωρίσετε το ψεύτικο μήνυμα

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία πληροφορούν το κοινό ότι παρατηρήθηκε νέα απόπειρα εξαπάτησης με την αποστολή μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα, χρησιμοποιώντας το όνομα των Κυπριακών Ταχυδρομείων όπως φαίνεται στη φωτογραφία πιο κάτω.

Τα σημεία τα οποία θα πρέπει το κοινό να προσέχει, έτσι ώστε να διαπιστώσει ότι η επικοινωνία ΔΕΝ προέρχεται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, είναι τα ακόλουθα:

- Τα μηνύματα σε κινητό δεν παραπέμπουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος www.cypruspost.post αλλά σε www.cypruspost.post.cy ή govlogncy.top/index ή cypruspost.cc/index ή άλλη ιστοσελίδα με πιθανή εμφάνιση του λογότυπου των Κυπριακών Ταχυδρομείων.
- Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία δεν θα επιστρέψουν αντικείμενο ή δεν θα παραδώσουν αντικείμενο επειδή δεν καταβλήθηκαν δασμοί/φόροι.
- Οι πληρωμές δεν κατευθύνονται στην πλατφόρμα διαδικτυακών πληρωμών της JCCSmart αλλά σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση.

Καλείται το κοινό να μην συμπληρώνει τα στοιχεία του ή να πληρώνει, ειδικά στην περίπτωση που το αντικείμενο φέρει τον αριθμό CU806419954DE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.