Εκτεταμένες ζημιές σε αποθήκη κατοικίας - Τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από πρόβλημα σε διάτρηση

Εκτεταμένες ζημιές σε αποθήκη κατοικίας - Τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από πρόβλημα σε διάτρηση

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Παρασκευής (2/6) μετά από πυρκαγιά σε αποθήκη κατοικίας στο Στρόβολο στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 14:38 με δύο πυροσβεστικά οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντή για πυρκαγιά σε αποθήκη στο πίσω μέρος ιδιωτικής κατοικίας με γεωργικά εργαλεία και εξοπλισμό στο Στρόβολο. Από την πυρκαγιά η αποθήκη υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής, από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκε παρακείμενη γειτονική αποθήκη ως επίσης και το αριστερό επίχρισμα της κατοικίας και κλιματιστικό.

Για την κατάσβεση έγινε χρήση εγκατάστασης νερού και αναπνευστικών συσκευών από τα μέλη μας. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς οι ένοικοι απουσίαζαν.

Τα αίτια διερευνήθηκαν και πρόκειται για Ηλεκτρικό /μηχανικό πρόβλημα σε διάτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.