ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκλεισαν ραντεβού για ναρκωτικά, αλλά τους χάλασε τα σχέδια η ΥΚΑΝ – Επιτέθηκαν κι έστειλαν στο νοσοκομείο Αστυνομικούς – Δύο συλλήψεις

Έκλεισαν ραντεβού για ναρκωτικά, αλλά τους χάλασε τα σχέδια η ΥΚΑΝ – Επιτέθηκαν κι έστειλαν στο νοσοκομείο Αστυνομικούς – Δύο συλλήψεις

Ποσότητα πέραν των εφτά κιλών κάνναβης εντόπισε και κατάσχεσε χθες Παρασκευή (2/6) η Αστυνομία στην Πάφο. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 35 και 20 ετών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12 χθες το μεσημέρι, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, ανέκοψαν για έλεγχο, δύο οχήματα που οδηγούσαν 35χρονος και 20χρονος σε περιοχή της Πάφου, όπου ο 20χρονος θεάθηκε να παίρνει από το όχημα του και να τοποθετεί στο όχημα του 35χρονου, πέντε νάιλον συσκευασίες.

Μόλις ο 35χρονος, αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί το όχημα του με δύο υπηρεσιακά οχήματα και να τραυματιστεί μέλος της ΥΚΑΝ. Στη συνέχεια, στην προσπάθεια των μελών της Αστυνομίας να τον συλλάβουν, αυτός επιτέθηκε και τραυμάτισε δεύτερο μέλος της ΥΚΑΝ.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στις πέντε νάιλον συσκευασίες και κατασχέθηκαν, εφτά περίπου κιλά κάνναβης, ενώ οι δύο ύποπτοι υποβλήθηκαν σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με τον 20χρονο να έχει θετική ένδειξη.

Στη συνέχεια, έγιναν έρευνες στις οικίες τους, όπου στην οικία του 35χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 13 γραμμάρια κάνναβης.

Οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών και απολύθηκαν. Όπως διαπιστώθηκε, υπέστησαν κακώσεις και οιδήματα σε μέρη του σώματός τους.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top