Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα λόγω έλλειψης φαρμάκων

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα λόγω έλλειψης φαρμάκων

Εκδήλωση διαμαρτυρίας ενώπιον των «υπουργείων» υγείας και οικονομικών πραγματοποίησε χθες στα κατεχόμενα, η πλατφόρμα «οργανώσεων» υγείας, καταδικάζοντας την έλλειψη φαρμάκων και άλλων ιατρικών ειδών και ζητώντας την άμεση λήψη αποφάσεων για επίλυση του ζητήματος.

Στο θέμα αναφέρονται τα σημερινά πρωτοσέλιδα των τουρκοκυπριακών εφημερίδων. Σε δηλώσεις της η «υπουργός υγείας», Ιζλέμ Γκιουρτσάγ Άλτουγρα, είπε ότι ζητήθηκε από το «υπουργείο οικονομικών» επιπλέον κονδύλι για να καλύψει τις ανάγκες σε φάρμακα και άλλα ιατρικά είδη, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό.

Όπως αναφέρεται, στα κατεχόμενα υπάρχει έλλειψη αντιπηκτικών,εμβολίων κατά τετάνου, αντιβιοτικών, φαρμάκωνγια επιληψία, πάρκινσον, άλτσχαϊμερ και καρκίνο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE