Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα λόγω έλλειψης φαρμάκων

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα λόγω έλλειψης φαρμάκων

Εκδήλωση διαμαρτυρίας ενώπιον των «υπουργείων» υγείας και οικονομικών πραγματοποίησε χθες στα κατεχόμενα, η πλατφόρμα «οργανώσεων» υγείας, καταδικάζοντας την έλλειψη φαρμάκων και άλλων ιατρικών ειδών και ζητώντας την άμεση λήψη αποφάσεων για επίλυση του ζητήματος.

Στο θέμα αναφέρονται τα σημερινά πρωτοσέλιδα των τουρκοκυπριακών εφημερίδων. Σε δηλώσεις της η «υπουργός υγείας», Ιζλέμ Γκιουρτσάγ Άλτουγρα, είπε ότι ζητήθηκε από το «υπουργείο οικονομικών» επιπλέον κονδύλι για να καλύψει τις ανάγκες σε φάρμακα και άλλα ιατρικά είδη, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό.

Όπως αναφέρεται, στα κατεχόμενα υπάρχει έλλειψη αντιπηκτικών,εμβολίων κατά τετάνου, αντιβιοτικών, φαρμάκωνγια επιληψία, πάρκινσον, άλτσχαϊμερ και καρκίνο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE