Δέσποινα Βανδή: Πανικός με το «Ya Habibi» στο J2US - Η αποθέωση, το διαφανές φόρεμα και τα «καρφιά» για το playback - Δείτε βίντεο

Δέσποινα Βανδή: Πανικός με το «Ya Habibi» στο J2US - Η αποθέωση, το διαφανές φόρεμα και τα «καρφιά» για το playback - Δείτε βίντεο

Διχασμό και ανάμεικτα σχόλια προκάλεσε η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του J2US, όπου, μαζί με τους Kings ερμήνευσε την τελευταία της επιτυχία "Ya Habibi", η οποία έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views στο Youtube.

Τα σχόλια ήταν ως επί το πλείστον θετικά για την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία, ωστόσο αρκετοί ήταν και οι χρήστες που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός πως το τραγούδι ήταν playback.

Παρά την εκρηκτική της παρουσία, στην οποία στάθηκαν αρκετοί χρήστες του Twitter, η επιλογή της να μην ερμηνεύσει live το τραγούδι δυσαρέστησε ένα μέρος των τηλεθεατών, που το εξέφρασαν και στα σχόλιά τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE