Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Βρισκόταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης - Ζημιές σε δεύτερο όχημα και το κτήριο

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Βρισκόταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης - Ζημιές σε δεύτερο όχημα και το κτήριο

Όχημα το οποίο βρισκόταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Πάφο άρπαξε φωτιά το βράδυ της Κυριακής 4/6.

Συγκεκριμένα, δύο πυροσβεστικά οχήματα ανταποκρίθηκαν σε πυρκαγιά στις 20:38.

Έγινε είσοδος από τα μέλη μας με χρήση αναπνευστικών συσκευών και εγκατάσταση σωλήνων νερού εξαερισμός του υπογείου και η πυρκαγιά κατασβέστηκε.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές ενώ επηρεάστηκε και δεύτερο όχημα. Από τους καπνούς και την θερμότητα ζημιές έπαθαν, μέρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης καθώς και η βαφή του κτηρίου.

Η σκήνη θα φυλάγεται από την Αστυνομία και αύριο θα διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE