Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Βρισκόταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης - Ζημιές σε δεύτερο όχημα και το κτήριο

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Βρισκόταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης - Ζημιές σε δεύτερο όχημα και το κτήριο

Όχημα το οποίο βρισκόταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Πάφο άρπαξε φωτιά το βράδυ της Κυριακής 4/6.

Συγκεκριμένα, δύο πυροσβεστικά οχήματα ανταποκρίθηκαν σε πυρκαγιά στις 20:38.

Έγινε είσοδος από τα μέλη μας με χρήση αναπνευστικών συσκευών και εγκατάσταση σωλήνων νερού εξαερισμός του υπογείου και η πυρκαγιά κατασβέστηκε.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές ενώ επηρεάστηκε και δεύτερο όχημα. Από τους καπνούς και την θερμότητα ζημιές έπαθαν, μέρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης καθώς και η βαφή του κτηρίου.

Η σκήνη θα φυλάγεται από την Αστυνομία και αύριο θα διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE